PL EN UA
Strona Główna » Student » Koło Naukowe Młodych Dyplomatów » Sprawozdania

Sprawozdania

Sprawozdanie ze spotkania Koła Naukowego Młodych Dyplomatów - 21.03.2013 r. Autor: Mateusz Ryś  |  Data publikacji: 30.04.2013, 10:45

Sprawozdanie za spotkania Koła Naukowego Młodych Dyplomatów

Z dnia 21 marca 2013 r.

W dniu 21.03. 2013 r.  w Instytucie Stosunków Międzynarodowych Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu odbył się Wykład poprowadzony przez Dr Piotra Bajora, którego celem było omówienie polskiej polityki wschodniej .Również głos zawarł Prezes Koła- Mateusz Błachuciak ,który podzielił się z nami swoimi poglądami na ten temat  i przedstawił nam swój punkt widzenia na politykę wschodnią. Natomiast Wiceprezes-Daniel Pacuła przedstawił i omówił nam wyznania a także problemy rozwoju Polskiej polityki. Wykład poprowadzony przez Dr Piotra Bajora był naprawdę ciekawy, każdy ze słuchaczy miał okazję zawrzeć głos a także zadać pytania. Dr Piotr Bajor z wielką chęcią odpowiadał na nie z uśmiechem na twarzy. Całe to spotkanie zostało bardzo pozytywnie odebrane przez studentów.

PWSW Przemyśl na YouTube
Zapraszamy na nasz NK profil!