PL EN UA
Strona Główna » Aktualności

Aktualności

I Konferencja Naukowa "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia" Autor: Marcin Sowiński  |  Data publikacji: 15.09.2017, 11:13  |  Aktualizacja: 15.09.2017, 11:16

W Instytutu Nauk Technicznych na kierunku Bezpieczeństwo i Produkcji Żywności odbędzie się pierwsza konferencja naukowa na temat żywności.

 

Tematami konferencji będą:

  • bezpieczeństwo produkcji żywności.
  • bezpieczeństwo żywienia.
  • higiena żywności.
  • związki biologicznie aktywne w żywności i żywieniu.

 

Obrady odbędą się już w poniedziałek (18.09.17), natomiast w niedzielę (17.09.17) poprzedzi je uroczysty obiad inaugurujący, który odbędzie się w Restauracji Zamkowej Krasiczynie.

Uczestnikami konferencji będą profesorowie, doktorzy i doktoranci z:

  • Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie,
  • Uniwersytetu Rzeszowskiego,
  • Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie,
  • Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie,
  • Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Krośni,
  • Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu.

 

Więcej informacji TUTAJ

 

 

v9  plakat_1.jpg

 

PWSW Przemyśl na YouTube
Zapraszamy na nasz NK profil!